Responsabilitat i compromís

SERVEIS I CONSULTORIA

A Privat Assessorament elaborem programes d'assegurances personalitzats tant per a particulars com per a empresa, obtenint del mercat assegurador les millors cobertures en les millors condicions, amb l'objectiu de cobrir les necessitats dels nostres clients en cada moment.

 

Comptem amb un equip de professionals especialitzats i amb experiència en el nostre sector que podrà assessorar-lo i orientar-lo en matèria d'assegurances oferint-los una millora notable en els seus contractes d'assegurança tant a nivell de cobertures com a nivell econòmic.

 

 

 

Som membres de l'Associació Espanyola de Corredories d'Assegurances ADECOSE , associació independent , fundada el 1977 amb l'objectiu de defensar els interessos de les corredories d'assegurances. Agrupa les 110 empreses líders del sector de la mediació d'assegurances el comú denominador és la seva estructura i capacitat professional . D'acord amb les últimes dades publicades per la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions en 2010 , les corredories que formen part d'ADECOSE mitjancen el 47,36% de les primes del sector i compten amb el 31,64% dels empleats.

 

Privat Asesoramiento Correduría de Seguros S.L.

Passeig de Gràcia, 101, 3º3ª 08008 Barcelona

Disseny: Sinenchufes.com