Responsabilitat i compromís

Cada dia ens exposem a riscos i imprevistos que poden perjudicar-nos i fins transformar les nostres vides. Les corredories d'assegurances associades a ADECOSE estan compostes per professionals que assessoren amb rigor i independència als seus clients, persones, famílies, empreses i institucions sobre quins són els productes més adequats a les seves necessitats. A més, en cas de sinistre, els professionals de ADECOSE estan des del primer moment al costat del client, assessorant-lo i vetllant pels seus interessos.

Privat Asesoramiento

Cada dia ens exposem a riscos i imprevistos que poden perjudicar-nos i fins transformar les nostres vides. Les corredories d'assegurances associades a ADECOSE estan compostes per professionals que assessoren amb rigor i independència als seus clients , persones , famílies , empreses i institucions sobre quins són els productes més adequats a les seves necessitats. A més, en cas de sinistre , els professionals de ADECOSE estan des del primer moment al costat del client, assessorant-lo i vetllant pels seus interessos.

 

Som membres de l'Associació Espanyola de Corredories d'Assegurances ADECOSE , associació independent , fundada el 1977 amb l'objectiu de defensar els interessos de les corredories d'assegurances. Agrupa les 110 empreses líders del sector de la mediació d'assegurances el comú denominador és la seva estructura i capacitat professional . D'acord amb les últimes dades publicades per la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions en 2010 , les corredories que formen part d'ADECOSE mitjancen el 47,36% de les primes del sector i compten amb el 31,64% dels empleats.

 

Privat Asesoramiento Correduría de Seguros S.L.

Passeig de Gràcia, 101, 3º3ª 08008 Barcelona

Disseny: Sinenchufes.com