Responsabilitat i compromís

POLÍTICA DE PRIVACITAT I COOCKIES

Objecte del web

 

El prestador, responsable del lloc web, posa a disposició dels Usuaris El Present document El que pretén donar Compliment a Les Obligacions disposades en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE ), així com informar a tots els Usuaris del lloc web RESPECTE un fill Quines les condicions d'ús del lloc web.

 

El Present lloc web ha Estat Desenvolupat per tal d'oferir a l'usuari Informació Diversos dels Serveis i Productes de Privat Assessorament S.L., Principalment destinats al sector de la mediació d'assegurances ENCARA fàcilment aplicables a altres col·lectius.

 

Sobre www.privatasesoramiento.com - www.privatasesoramiento.es

 

Sota el Domini www.privatasesoramiento.com i / o www.privatasesoramiento.es, S'ofereix Informació dels Productes i Serveis de

Privat Assessorament S.L.

Passeig de Gràcia, 101, 3º3ª

08008 Barcelona

CIF: B59432039

Inscrita en el R. M. de Barcelona, ​​Tom 20602 - Foli 080, Full B - 101 77 - CIF B59432039 Registre D.G.S. J -388 - art Concertada Assegurança de Responsabilitat Civil SEGONS. -27.1 I) i acreditada la Capacitat Financera SEGONS L'ARTICULO 27.1 f) de la Llei 26/2006, de 17 de juliol de mediació d'assegurances i reassegurances privades.

 

 

CContingut i Us

 

L'accés accés al lloc web implicacions Sense Reserves L'acceptació de les condicions generals Presents de la USO Afirma Que L'usuari Comprendre íntegrament. L'usuari es compromet a cap lloc web Com utilitzar el i Els Serveis Que s'ofereixen a El Mateix per a la Realització d'Activitats contràries a la llei i un RESPECTAR en TOT moment Les Presents Condicions Generals. El prestador podrà interrompre en el Moment any Accés a lloc web Detecta si do ONU ÚS contrari a la Legalitat , La Bona Fe o un Presents les condicions generals .

 

L'Empresa es reserva El dret d'efectuar sense previ Avís Les modificacions que consideri oportunes en la seva web , podent change , suprimir o : Afegir Tant els continguts i serveis que es prestin un Través de la Mateixa Com que la forma en la que Estós apareguin presentats o localitzats en el lloc web .

 

 

Propietat Intel·lectual i industrial

 

El lloc web, incloent a títol enunciatiu Però No limitatiu la seva programació, edició, compilació i Altres Elements Necessaris per a la seva FUNCIONAMENT, els Dissenys, logotips, text i / o Gràfics fill Propietat del prestador del servei o, si Cas Disposa de llicència o autorització f expressa per part dels Autors. Tots els Continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, Així Com inscrits en els registres públics corresponents. La reproducció parcial o total de la USO, explotació, distribució i comercialització, en TOT Requereix Cas de l'Autorització Escrita prèvia per part del prestador. QUALSEVOL ÚS sense Autoritzat prèviament per part de l'autor Serà considerat incompliment de les Nacions Unides tomba dels Drets de propietat intel·lectual o industrial de l'autor.

 

Els Dissenys, logotips, text i / o Gràfics aliens al prestador i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen a SEUS respectius propietaris, Sent Ells Mateixos Responsables de any Possible controvèrsia Que Podria suscitar 1 RESPECTE Els Mateixos. El prestador reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant el seu sol Menció o Aparició en El lloc web L'existència f de Drets o Responsabilitat Alguna del prestador Sobre els Mateixos, Com TAMPOC m recolzament, patrocini o pertanyin Recomanació per part del Mateix.

 

 

 

Ús de les cookies

 

Una galeta És Un petit arxiu d'informació Que El Servidor Envia 01:00 El seu navegador i permet Emmagatzemar i Recuperar Informació per oferir una millor Experiència d'usuari i / o Realitzar Estadístiques anònimes de navegació. El Present lloc web galetes utilizació Per Portar un terme determinades Funcions Que imprescindibles fill considerades pel correcte FUNCIONAMENT I Visualizacion del Mateix. També utilitzem les galetes per a l'Anàlisi de la seva navegació Dins del lloc web, amb la Finalitat de Comprendre Com naveguen els Usuaris Dins de la web i poder millorar-Després d'analitzar v L'esmentada Informació. En cap cas s'utilitzaran les galetes per a Recollir Informació de caràcter personal. Com utilitzar paràgraf El Present lloc web en Tota la seva funcionalitat, ha d'acceptar la instalacion d'Aquestes galetes en el seu Dispositiu. Els fill Tipus de galetes Que utilitzem

Les galetes Tècniques:

Aquestes galetes fill necessàries per al correcte ÚS la pàgina triada web, permetent l'Accés a seccions Que Compten amb Filtres de Seguretat. No obstant Aquestes galetes, Molts dels Serveis disponibles no estarien Operatius.

Galetes d'Anàlisi:

Són Aquelles Que, busqui Tractades Per Nosaltres o per Tercers, ens permeten quantificar El Nombre d'Usuaris i així Realitzar la Mesura i Anàlisi Estadística de la utilització Que Fan els Usuaris del Lloc Web. Per Això es Analitza la seva navegació a la web our website amb el Cap d'Millorar el servei que prestem Així Com La nostra oferta de Productes. Per this Anàlisi utilitzem El servei Google Analytics, de Google Inc.

En Com utilitzar nostres Serveis Accepta La utilització de les cookies. Pot l'Vostè permetre, bloquejar o ELIMINAR les galetes instal·lades En El seu equip Mitjançant la configuration de les OPCIONS del Navegador En el vostre Dispositiu. Si us plau, Consulteu les INSTRUCCIONS i manuals del seu navegador per ampliar this form.

 

 

Google Chrome

Firefox

Internet Explorer

Safari

 

Responsabilitat

 

L'Empresa s'eximeix de QUALSEVOL tipus de Responsabilitat derivada de la Informació Publicada al seu lloc web, Sempre Que this form Hi hagi Estat manipulada o introduïda Per un tercer aliè al Mateix . Aquest lloc web ha Estat Revisat i provat Per Que funcioni correctament . En Principi , POT garantir-se el correcte FUNCIONAMENT els 365 Dies de l'Any, 24 hores al dia. : No obstant això , el prestador no descarta la possibilitat f Que hi hagi Certs Errors de programació , o que esdevinguin : causes de força major , catàstrofes naturals , vagues, o Circumstàncies semblants Que Facin impossible l'accés accés a pàgina web. En cas d'interrupció del FUNCIONAMENT del lloc web, el prestador es compromet a tornar-lo una ONU bon estat de FUNCIONAMENT 1 el més aviat possible .

 

Legislació aplicable

 

Per La Resolució de Totes les Controvèrsies O : qüestions relacionades amb El Present lloc web o de les Activitats a El desenvolupades, els sèrums d'Aplicació de la Legislació espanyola , a la qual se sotmeten expressament les contradictori, Sent competents per a la resolució de Tots Conflictes Relacionats amb do ÚS Els jutjats i tribunals de Barcelona.

 

 

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

 

Privat Assessorament S.L.

Passeig de Gràcia, 101, 3º3ª

08008 Barcelona

CIF: B59432039

Inscrita en el R.M. de Barcelona, ​​Tom 20602 - Foli 080, Full B - 101 77 - CIF B59432039 Registre D.G.S. J -388 - Concertada Assegurança de Responsabilitat Civil segons art. -27.1 i) i acreditada la capacitat financera segons l'article 27.1 f) de la Llei 26/2006, de 17 de juliol de mediació d'assegurances i reassegurances privades.

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

 

En Privat Assessorament S.L.Passeig de Gràcia, 101, 3º3ª 08008 BarcelonaCIF: B59432039 tractem la informació que ens faciliten els nostres usuaris i les persones interessades per tal de prestar el servei sol·licitat i enviament de la nostra informació comercial en el cas d'haver donat consentiment.

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

 

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la prestació de servei i / o per a possibles responsabilitats legals.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

 

La base legal per al tractament de les seves dades és la prestació del servei i / o consentiment de l'interessat.

 

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

 

Les dades no es comunicaran a tercers aliens a l'empresa, excepte en compliment de les nostres obligacions contractuals o sota condició legal imposada.

 

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en En Privat Assessorament S.L.Passeig de Gràcia, 101, 3º3ª 08008 BarcelonaCIF: B59432039 estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

 

Les persones interessades tenen dret a si accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits .

 

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, així com la portabilitat dels mateixos, en el cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

 

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. REINICIA. Agència de Màrqueting, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius derivats del compliment d'una obligació legal, circumstàncies legítimes imperiosos, l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

 

 

Com hem obtingut les seves dades?

 

Les dades personals que tractem en En Privat Assessorament S.L.Passeig de Gràcia, 101, 3º3ª 08008 BarcelonaCIF: B59432039 procedeixen de l'interessat.

 

Les categories de dades que es tracten són: Dades d'identificació personal, fiscal, adreces postals o electròniques.

 

No es tracten dades dels estipulats com a sensibles o especialment protegides.

 

Mitjançant la present comunicació En Privat Assessorament S.L.Passeig de Gràcia, 101, 3º3ª 08008 BarcelonaCIF: B59432039 dóna compliment a les seves obligacions informatives. Per a qualsevol dubte pots consultar la nostra política de privacitat.

 

 

Atentament

Privat Asesoramiento S.L.

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

http://windows.microsoft.com/es-xl/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-8

Puedes obtener información en el menú de Ayuda del navegador

 

Som membres de l'Associació Espanyola de Corredories d'Assegurances ADECOSE , associació independent , fundada el 1977 amb l'objectiu de defensar els interessos de les corredories d'assegurances. Agrupa les 110 empreses líders del sector de la mediació d'assegurances el comú denominador és la seva estructura i capacitat professional . D'acord amb les últimes dades publicades per la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions en 2010 , les corredories que formen part d'ADECOSE mitjancen el 47,36% de les primes del sector i compten amb el 31,64% dels empleats.

 

Privat Asesoramiento Correduría de Seguros S.L.

Passeig de Gràcia, 101, 3º3ª 08008 Barcelona

Disseny: Sinenchufes.com