Responsabilitat i compromís

NOTICIES

 

 

Nou Reglament General de Protecció de Dades.

La protecció de dades s'ha convertit en assumpte d'estat a tot el món. Per protegir la privadesa dels usuaris, a finals del passat mes de maig, va entrar en vigor el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) que substitueix l'anterior Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD). D'aquesta manera aconseguim que els usuaris puguin preservar, controlar i gestionar les seves dades personals de cara a les seves empreses.

 

 

Quines conseqüències tindrà?

 

Internet canviarà atès que es modifiquen les condicions de servei entre l'usuari i l'empresa i això afecta a la privacitat, a la política de cookies i a les condicions d'ús pel que, el consumidor es sentirà més recolzat.

 

Amb la seva introducció, els usuaris podran sol·licitar que les dades personals siguin suprimits en el moment en què ja no siguin necessaris o un cop es retira el consentiment. Parlem per tant d'una eina que millora la capacitat de decisió i control de les dades personals que els internautes han confiat a tercers.

 

 

Com afectarà a les empreses?

 

Aquesta normativa implica que les empreses han de ser més curoses amb el tractament de les dades dels seus clients o usuaris ja que ja no tindran total impunitat de cara al seu ús. A més, a causa de les sancions implícites en el nou Reglament és necessari augmentar la vigilància per evitar l'alteració de la seguretat.

 

En definitiva, el nou (RGPD) afavoreix també a les companyies i que requeriran d'una infraestructura tecnològica que reforci la seguretat de les dades per donar més llibertat a l'usuari.

 

 • 2018

  • Gener

   Com aconseguir un equip de treball d'alt nivell.

   Segons els experts, "coachings executius", és important alliberar el potencial dels

   treballadors per incrementar el seu acompliment generant millors resultats en termes de

   eficàcia i rendiment.

   La majoria de les empreses indiquen que aquests processos porten a un millor nivell de

   comunicació, treball en equip i lideratge.

   Amb un bon entrenament executiu pots aconseguir del teu equip:

   - Prendre consciència de les seves fortaleses i debilitats

   - Potenciar els seus talents per aconseguir excel·lència en el seu treball

   - Enfocar millor els problemes i transformar-los en oportunitats

   - Adaptar-se al canvi d'una manera més eficient

   - Optimitzar la presa de decisions

   - Desenvolupar lideratge

   - Millorar la gestió del teu temps

   - Gestionar l'estrès

   - Equilibrar la teva vida personal i la professional.

    

  • Febrer

   Converteix-te en un autèntic professional

   Com ser un bon professional? Esforç i dedicació són potser dues de les competències professionals que impulsaran la teva carrera fins a límits insospitats. Per això, si vols convertir-te en un autèntic professional hauràs d'esforçar al màxim per aprendre cada dia a impulsar la teva carrera a través del teu formació i la teva experiència. Però, tingues en compte que ser un bon professional no és sinònim de ser un addicte a la feina, sinó una cosa completament diferent: significa tenir passió pel que fas, mostrar interès i motivació per les tasques o els projectes que desenvolupes i adoptar una actitud positiva per superar-te dia rere dia per assolir els teus objectius professionals

   Si vols destacar en la teva àrea professional i créixer en el teu lloc de treball, a continuació, us facilitem 6 passos per convertir-te en un autèntic professional i aconseguir despuntar dins de la teva empresa:

   - Especialitza't

   - Continua formant-te

   - Uneix-te a tasques de voluntariat

   - Domina diversos idiomes

   - Crea la teva marca personal

   - Sé ambiciós

    

   Les claus definitives per ser feliç a la feina

   No, ser feliç a la feina no és una cosa impossible, encara que per a molts resulti una mica complicat perquè la seva ocupació laboral no suposi un rento o una motivació. Tot i que el missatge que rebem generalment per part de la societat és que hem d'estar feliços per tenir una feina, la realitat és que realitzar una tasca de forma contínua pot convertir-se en alguna cosa anodí si no hi ha cap al·licient per fer-la. Així doncs, quines són les claus per ser feliços a la feina?

   - Desenvolupa l'empatia

   - Presta atenció als detalls positius

   - Sempre disposat a aprendre

   - Analitza quines són les teves motivacions

   - Realitza una crítica constructiva

    

  • Març

  • Abril

   Per què has d'aprendre a desconnectar de la feina en arribar a casa?

   En l'era d'Internet i els dispositius mòbils, per a alguns treballadors resulta més difícil que mai desconnectar de la feina en arribar a casa. La frontera entre la vida laboral i privada es difumina: directius, executius, comercials, periodistes ... comproven com la seva jornada laboral de 8 hores es perllonga indefinidament quan es veuen obligats a contestar trucades de telèfon o consultar internet a qualsevol hora del dia i de la setmana, des de casa o en el seu lloc de vacances. Però no saber desconnectar de la feina no és gens saludable. Us proporcionem diversos consells perquè aprenguis a fer-ho sense sentir-te culpable.

   Sabies que desconnectar de la feina en arribar a casa és clau per gestionar l'estrès laboral?

   - No agafis el telèfon

   - No et portis la feina a casa tret que no hi hagi una altra opció

   - Llegeix un llibre

   - Conversa amb la teva família i amics

   - Posa't còmode i pren una dutxa

   - Torna a gaudir dels teus hobbies.

    

  • Maig

   Per què apostar per la formació i el reciclatge professional?

   Gran part dels treballadors del sector de 40 a 50 anys decideixen apostar per la formació i el reciclatge professional, com un mètode per augmentar les seves possibilitats, mantenir-se sempre al dia de les últimes tendències en el mercat i impulsar la seva carrera professional. Encara que alguns pensin erròniament que el treball per a majors de 40 ja no és tan emocionant, una vegada que vam aconseguir un títol universitari o de formació professional no s'acaba el nostre aprenentatge. ¡En absolut!

   La formació ha de ser una constant al llarg de la vida professional d'una persona. La formació contínua és la millor manera d'actualitzar els nostres coneixements i estar preparats per als canvis en qualsevol sector empresarial. Avui dia, amb l'avanç de les noves tecnologies, aquest canvi és encara més patent en la majoria d'àrees professionals.

   Us donem algunes raons per les quals hem de reciclar professionalment

   - Reforça el nivell de qualificació dels professionals

   - Ajuden a adaptar-se al canvi

   - Milloren les expectatives de creixement en l'empresa

   - Augmenten la competència professional

   - Augmenta la satisfacció laboral

   - Potencia la confiança i l'autoestima

   - Ajuda a controlar l'estrès.

    

  • Juny

   7 precaucions a la xarxa per evitar robatoris a la llar durant les vacances

    

   El conjunt del sector assegurador espanyol és, juntament amb l'Administració, el col·lectiu més interessat a fomentar hàbits segurs de manera global al llarg de l'any.

   Avui en dia, amb l'exposició incontrolada a les xarxes a través d'internet, anar-se'n de casa de vacances pot suposar un risc elevat si no es prenen precaucions a internet.

   L'Oficina de Seguretat de l'Internauta (OSI) ofereix consells diversos per evitar riscos a través de les xarxes i ajudar a tenir consciència de la necessitat de protegir bé la nostra privacitat a internet. Per a això, recomana set passos per protegir la nostra privacitat en les xarxes:

   • Mantenir privats els perfils personals en xarxes socials.

   • Protegeix els dispositius: xifrant la informació que contenen, utilitzant eines de seguretat, realitzant còpies de seguretat i instal·lant antivirus.

   • Vigilar a quines xarxes ens connectem. Les xarxes wifi públiques no sempre són segures.

   • Utilitzar contrasenyes robustes per evitar que accedeixin als teus perfils i puguin causar danys.

   • Vigilar la informació que es comparteix tant a internet, xarxes socials, com en aplicacions de missatgeria instantània.

   • No vendre la pròpia privacitat per una aplicació.

   • En cas de patir algun tipus d'assetjament a través d'alguna xarxa social, denunciar a la xarxa social. En cas que la situació s'agreugi, denunciar la situació davant les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat (FCSE).

    

 • 2017

  • Desembre

   La importància d'una alimentació sana i equilibrada

   Segons dades de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), 17,6 milions de nens menors de 5 anys pateixen obesitat. A Espanya, un 43% dels nens d'entre 6 i 9 anys pateixen sobrepès o obesitad'.

   Aquesta malaltia pot comportar perjudicis en l'edat adulta derivant en problemes de salut greus com malalties cardiovasculars i cervellvasculars. Una alimentació correcta és determinant per evitar aquests problemes de salut.

   Equilibri entre dieta sana i estil de vida

   L'alimentació és fonamental per a una vida sana, però ha d'estar en relació amb l'exercici físic i la salut emocional segons el doctor Hernández. "Cal adaptar la dieta a l'estil de vida de qualsevol persona".

   Les necessitats energètiques i nutricionals durant el creixement dels nens són elevades a causa del continu desenvolupament en què es troben.

   Els imprescindibles en la dieta dels més petits són: les proteïnes, els hidrats de carboni, la fibra, les vitamines i els minerals. Però cal recordar que el valor energètic dels aliments pot variar en funció de la forma en què són preparats. Com a tècnica més adequada es recomana la cocció i per contra s'han d'evitar els fregits.

   Una altra de les recomanacions dels experts és fer 5 àpats al dia. Sent el dinar i el berenar menjars fonamentals per als més petits.

   L'actitud dels pares

   L'estudi també conclou que els pares són poc crítics i reconeixen que les verdures, el peix i la fruita no tenen tota la presència a la dieta dels nens com seria desitjable.

   Entenem que l'educació és també la base d'una correcta nutrició. Per això, el paper de la família és imprescindible en el foment d'hàbits nutricionals i de vida saludables. És recomanable organitzar els horaris perquè els àpats importants es realitzin amb els fills.

   Finalment, cal recordar que no s'ha de presentar el menjar com un premi o càstig, ja que d'aquesta manera es transmeten missatges erronis sobre quins aliments són bons o dolents, quan tots han d'estar inclosos en una dieta equilibrada.

    

  • Novembre

   Els casos que la teva assegurança de cotxe no cobreix

   De tots els milions de turismes que hi ha assegurats al nostre país, més d'un 30% d'ells estan assegurats a tot risc. Tot i així i tot i tenir contractada una assegurança a tot risc, hi ha alguns casos en què les companyies no assumeixen les conseqüències d'alguns sinistres.

   Aquests són algunes de les exclusions que podem trobar-nos:

   • Quan hi ha conducta dolosa (danys causats amb intencionalitat) del conductor, l'assegurat o els ocupants.

   • Conducció sota la influència de begudes alcohòliques, drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques.

   • Incompliment de les obligacions legals de l'ordre tècnic relatives a l'estat de seguretat del vehicle, al nombre d'ocupants o a la càrrega transportada.

   • Quan el conductor hagi incorregut en el delicte d'omissió del deure de socors.

   • Quan en la declaració del sinistre s'incorri en falsedat intencionada o simulació.

   • Utilització o conducció del vehicle per persona que no tingui el permís de conducció.

   • Qualsevol pèrdua, dany o responsabilitat directa o indirecta d'una catàstrofe. Terrorisme, guerra, invasió i altres conflictes.

   • En cas de sinistre entre familiars directes, fins al tercer grau de consanguinitat.

   • En cas que el vehicle es modifiqui i no sigui notificat a la companyia d'assegurances.

   Recomanem que, en cas de dubte, es consulti al mediador d'assegurança per ser assessorat correctament i poder així adaptar el contracte a les seves necessitats.

    

  • Octubre

   Espanya no estalvia per a la jubilació

   Espanya ocupa el penúltim lloc, només per davant de Japó, en preparació per a la jubilació tot i haver millorat una dècima en relació a les dades de l'any anterior. Aquesta dada es desprèn de l'6è Estudi per a la Preparació per a la Jubilació presentat per Aegon en el qual s'analitza l'estat de 15 països d'Europa, Amèrica, Àsia i Austràlia a través de més de 16.000 enquestes.

   "La millora d'Espanya, encara que només hagi estat d'una dècima, és un bon senyal en termes qualitatius, ja que demostra que ens estem conscienciant, encara que sigui de forma gradual, sobre la necessitat de planificar financerament el nostre retir. El continu debat sobre la viabilitat del sistema públic de pensions i les recomanacions de complementar la pensió pública amb l'estalvi privat està calant ja en els ciutadans ", ha afirmat el conseller delegat d'Aegon Espanya durant la presentació de l'estudi

   A la llum d'aquestes dades cal preguntar-nos per què els espanyols no estalviem per al futur. D'una banda, segons indica l'estudi, el 65% dels espanyols confia que el gruix del finançament de la seva jubilació provingui de l'Estat, enfront d'un 46% de mitjana internacional. A més, l'alta taxa de substitució de la qual avui gaudeix el nostre país (superior al 75%) produeix un "efecte narcotitzant" que ens provoca menys "pressió per estalviar". De fet, tan sols el 29% dels espanyols es declaren estalviadors habituals (davant el 39% de la mitjana global).

    

   Què implica la pèrdua total d'un vehicle?

   1801/5000

   La pèrdua total és una de les garanties o cobertures que trobarem en la nostra pòlissa d'auto. S'entén que ens trobem davant d'una pèrdua o sinistre total, quan la reparació del vehicle és superior al seu valor actual o bé quan és irrecuperable.

   Podem distingir entre:

   Pèrdua Total Reial o Efectiva, quan el vehicle queda destruït completament, l'assegurat queda privat del seu ús, o quan desapareix.

   Pèrdua Total Constructiva, quan el cost i les despeses de reparació del vehicle són superiors al del seu valor assegurat.

   Pèrdua Total Arreglada, quan havent sofert l'objecte assegurat un dany de gran magnitud, que no arriba a ser tan important com per a ser declarat Pèrdua Total Constructiva, assegurat i assegurador pacten normalment en una suma inferior a la suma assegurada i deixant les restes a favor l'assegurat.

   L'objecte d'assegurança en una pòlissa d'actuacions és el valor del propi automòbil abans que es produeixi un sinistre. Per saber si un cotxe pot ser considerat en estat de pèrdua total, és imprescindible conèixer el seu valor.

   Segons l'asseguradora que contractem, una pèrdua total es donarà en els casos en què el cost de reparació estigui entre el 75 i el 100% del seu valor. Aquest valor depèn de l'antiguitat del vehicle i el valor d'indemnització:

   Valor a nou - valor del cotxe nou

   Valor venal - valor de venda de l'acte en el moment del sinistre

   Valor de mercat o reposició - valor de compra de l'acte en el moment del sinistre

   Finalment, a aquest valor se li resta el valor de les restes del vehicle sinistrat ja que aquests poden vendre a un desballestament i obtenir una quantitat determinada per ells.

   En cas de pèrdua total, recomanem contactar amb el mediador d'assegurances per rebre l'assessorament adequat.

    

  • Setembre

   Estan les empreses preparades per al cost d'un ciberatac?

   Segons Lloyd 's, les empreses no estan preparades per a les grans pèrdues que podrien patir en cas de ciberatacs. Aquestes pèrdues no fan referència tan sols a l'econòmic ja que, les conseqüències de reputació són les més greus per a una empresa moderna.

   Cal que les empreses inverteixin temps en saber a quines amenaces estan exposades i sol·licitar l'assessorament d'experts perquè els ajudin a gestionar un atac, minimitzar el dany reputacional i contractar una ciberassegurança que asseguri que els riscos estan coberts.

   En el seu informe, Lloyd 's realitza les següents conclusions:

   • Els atacs Ransomware i Denegació de Servei Distribuït s'utilitzen cada vegada amb més freqüència contra empreses. Preveuen que enguany es dupliquin els atacs d'entre 2014-2016.

   • El sector dels serveis financers és el que es troba amb més possibilitat de ser atacat malgrat que el sector minorista està sent atacat cada vegada més. Els "criminals" tenen cada vegada més cultura financera.

   • Empreses de gas i petroli poden ser objecte d'espionatge o atacs altament disruptius.

   • Empreses de serveis professionals, (advocats, assessories, etc.) estan sent atacades amb més freqüència per atacar als seus clients.

   • El sector públic i el de les telecomunicacions són susceptibles a ciberatacs encaminats a l'espionatge.

   • També hi ha hagut un creixement en atacs a empreses en què fingeixen ser un executiu sènior per obtenir informació conegut com el frau del CEO. Aquest frau pot suposar pèrdues financeres significatives.

   En casos de ciberatacs, el més important és reaccionar ràpid per mitigar l'impacte un cop s'ha produït l'atac, i així es podran minimitzar els costos immediats com els posteriors a llarg termini.

    

   En cas de necessitar assessorament, recomanem contactar amb el mediador d'assegurances.

    

  • Agost

   Consells per alleujar la pell en casos de cremades pel sol

   L'arribada de l'estiu va lligada al sol. Per a molts aquesta època de l'any suposa el moment perfecte per deixar enrere el to pàl·lid de la pell i agafar una mica de color. Però hem de ser conscients que, a l'hora de fer-ho, ha de ser amb la protecció adequada i amb un seguit de mesures necessàries per prevenir cremades.

   El sol, ens aporta vitamina D necessària per absorbir el calci i que els nostres ossos estiguin forts. Tot i que els experts recomanen no excedir-se en l'exposició del sol més de 15 minuts.

   En cas de no prendre les precaucions necessàries o excedir-nos en el temps, com a conseqüència immediata, ens cremem. La nostra pell es posa vermella i fa mal amb el contacte més lleu.

    

   En aquests casos, per calmar el dolor, hi ha una sèrie de solucions que podem dur a terme:

   1. Posar-se aigua freda: ja sigui directament o bé utilitzant compreses estèrils mullades en aigua freda.

   2. Hidratar la pell: la nostra pell es troba deshidratada i la crema hidratant (o after sun) ens alleujarà.

   3. Beure molta aigua: el nostre cos també està deshidratat i cal recuperar la hidratació bevent aigua. Evitar begudes alcohòliques.

   4. Utilitzar Aloe vera: ja que els seus nutrients essencials reparen la pell afectada pel sol a nivell cel·lular.

   5. Utilitza iogurt fred o llet freda. Tots dos alleujaran la pell.

   6. Utilitza vinagre blanc sobre la zona cremada i deixar que actuï durant una estona.

   7. Altres remeis: col·locar rodanxes de cogombre sobre la zona cremada, donar-se un bany amb civada, fer una infusió de camamilla ara amarar gases i aplicar-les en les zones adolorides.

    

   Aquests són alguns consells per alleujar el dolor, però no hem d'oblidar que la pell té memòria i les cremades de sol poden tenir conseqüències negatives a llarg termini.

   En cas de cremades greus, lunars o taques noves, és aconsellable acudir al dermatòleg perquè l'examini i descarti riscos.

    

  • Juliol

   Pòlisses per ajudar els treballadors autònoms

   Treballar per compte propi segueix sent una de les opcions en alça dels treballadors. Però a les dificultats de trobar una feina per compte d'altri cal afegir altres situacions eventuals que poden deixar desprotegit l'autònom.

   Els treballadors autònoms no només necessiten assessorament en matèria comptable, també han de protegir-se abans situacions complicades com l'impagament de factures o reclamacions a què fer front.

   El no cobrar una factura pot ser un problema per al qual treballa per compte propi i més en els casos en el que hagi treballadors al càrrec, situació que pot derivar en un problema econòmic important. I, a més, també poden trobar-se amb incidències com denúncies o reclamacions.

   És essencial tenir contractada una assegurança que previngui l'autònom de les pèrdues financeres produïdes per qualsevol problema. Les pòlisses també es fan càrrec d'accions judicials i extrajudicials necessàries per reclamar factures impagades. D'aquesta manera, s'aconsegueix que els treballadors autònoms puguin centrar-se en el seu treball i en el seu dia a dia.

   Per a més assessorament, recomanem consultar-ho amb el mediador d'assegurances.

    

  • Juny

   COM LLOGAR UN PIS DE FORMA SEGURA?

   Segons les dades de l'observatori espanyol, es preveu que, en 2017, un de cada dos lloguers a Espanya es realitzi mitjançant una pòlissa.

   En els últims anys, els preus dels lloguers han pujat un 6.7% de mitjana. En algunes ciutats, els increments són més grans.

   Malgrat l'alta rendibilitat que proporciona tenir un pis de lloguer, per a algunes persones genera certa desconfiança. La por als impagaments i de les destrosses que els inquilins puguin causar al pis, són els majors temors per als arrendadors. Per a aquests casos, és imprescindible haver sol·licitat per endavant una garantia econòmica d'algun tipus per arreglar els possibles desperfectes. Però en alguns casos, aquesta mesura no és suficient.

   L'opció més recomanable és contractar una pòlissa de lloguer que funcioni com a garantia lliguis situacions inesperades. Aquesta opció està guanyant cada vegada més popularitat entre els propietaris. Es preveu que el 2017 un de cada dos lloguers a Espanya es realitzi amb una assegurança.

   És recomanable redactar un bon contracte de lloguer en el qual quedi ben clar quina part es fa càrrec de què en cas de "conflicte". A més, és indispensable fer una bona selecció dels llogaters.

   Llogar un pis comporta riscos, però si s'intenten minimitzar, pot implicar una important font d'ingressos per a la família.

   En cas de necessitar assessorament en pòlisses de lloguer, recomanem contactin amb el seu mediador.

    

  • Maig

   Com emplenar la Declaració Amistosa d'Accident (DAA)?

   El 25% de les reclamacions d'accidents de trànsit no són resoltes de manera favorable per estar mal complimentades.

   La (DAA) Declaració Amistosa d'Accident és fonamental per a les asseguradores, els ajuda a saber com s'ha produït el sinistre i qui és el responsable del que ha passat.

   Es tracta del mateix document per a totes les asseguradores i amb la mateixa validesa per a tot Europa. Pel que, recomanem que sempre es porti un al cotxe pel que pugui succeir.

   A continuació, facilitem un seguit de consells per dur a terme una correcta complimentació dels diferents apartats de l'informe:

   1. Mantenir la calma i realitzar-ho sense presses.

   2. Facilitar el màxim de dades possibles i si pot ser en lletra majúscula.

   3. Verificar les dades, sobretot els del contrari.

   4. Dibuixar el croquis de l'accident.

   5. En cas de no entesa entre les parts sol·licita la presència de l'autoritat.

   6. En cas de lesions, contactar amb l'autoritat perquè realitzi l'atestat.

   7. Revisar tot abans de signar. Un cop signat no es pot procedir a la modificació.

   8. Facilitar el document al corredor el més aviat possible per procedir al tràmit amb l'asseguradora.

    

   En cas de dubte, contactar amb el mediador de la pòlissa.

    

    

    

   Com actuar davant el robatori o pèrdua de documentació a l'estranger?

   A l'hora de realitzar un viatge, podem trobar-nos amb diverses incidències que poden entorpir les vacances. Moltes d'elles, estan relacionades amb la pèrdua de documentació o d'equipatge. Per això, es recomana contractar una pòlissa d'assistència en viatge que s'adapti a les nostres necessitats, per poder reduir la intensitat dels danys que ens puguin causar.

   Abans aquestes situacions, s'aconsella seguir una sèrie de passos:

   • Realitzar una denúncia a la policia o a l'autoritat competent de la zona, independentment que sigui robatori, pèrdua o furt.

   • Acudir a l'ambaixada o consolat per realitzar un nou passaport que permeti a la persona tornar al seu país.

   • Davant l'existència d'un cas d'emergència en què el viatger hagi de tornar a casa amb urgència, l'ambaixada podrà tramitar un salconduit perquè pugui tornar el més aviat possible.

   Davant la pèrdua o robatori d'altres objectes personals:

   • Pèrdua d'efectiu o targetes de crèdit. En aquest cas actuaria la pòlissa de viatge. L'asseguradora s'encarregaria de l'anul·lació de la targeta bancària i fins i tot de la tramitació d'una nova. Segons les condicions particulars d'aquesta pòlissa, es pot compensar al viatger per la sostracció d'efectiu.

   • Si es tracta de la pèrdua d'objectes de valor ja siguin càmeres fotogràfiques i altres objectes, el normal és que siguin contemplats en les assegurances de viatge. Davant d'aquests casos s'estableixen compensacions econòmiques en funció de les condicions contractades.

   • Davant la pèrdua de claus l'asseguradora s'encarregarà de les despeses d'un manyà

    

  • Abril

   CIBERASSEGURANCES

   Cada dia apareixen i es plantegen nous perills cibernètics que difícilment es poden quantificar mitjançant exercicis prospectius.

   El teixit empresarial espanyol constata la necessitat d'un canvi de paradigma en gestionar els riscos cibernètics. Cal replantejar les estratègies de gestió de risc digitals corporatius i adoptar mesures que permetin millorar la FIABILITAT, SEGURETAT i RESISTÈNCIA amb la finalitat que les empreses i els ciutadans puguem aprofitar plenament els avantatges de l'economia digital.

   En l'actualitat podem veure com a fenòmens com el cibercrim, el Porti el seu Dispositiu (BYOD), la consumerització de les TIC o l'explosió de l'economia digital han transformat la vertebració i desenvolupament del sector. Avui en dia, el mercat dels ciberseguros és un mercat cada vegada més establert, amb un nombre creixent de proveïdors i una cadena de valor cada vegada més madura, format per asseguradores, reasseguradores, brokers, i empreses de serveis. L'augment d'oferta i de la competència en el sector està, al seu torn, reduint els preus de les pòlisses. A més, hi ha un bon nombre de mercats primaris disponibles per a col·locar els grans riscos i empreses de totes les mides estan contractant cada vegada més aquest tipus de productes com una compra obligatòria no com una acció discrecional

    

   Avui en dia ja no és una qüestió de si les ciberamenaces poden o no afectar una empresa amb independència de la seva mida, sector o ubicació. La pregunta a realitzar-se és, simplement, QUAN PASSARÀ I SI L'ORGANITZACIÓ COMPTARÀ AMB ELS MECANISMES ADEQUATS PER APFRONTAR L'INCIDENT.

   Però què és exactament un ciberriesgos? Podem definir-lo com el risc de pèrdua financera, d'interrupció del negoci o altres danys (com el dany reputacional) d'una organització que es deriva de l'ús de sistemes informàtics i xarxes de comunicació i operació; de la informació emmagatzemada i gestionada pels sistemes d'aquesta organització i de la seva presència en mitjans digitals. No obstant això, aquesta definició no abasta la totalitat de riscos associats al ciberespai, ja que els seus efectes poden anar més enllà de les meres pèrdues financeres.

   Les pòlisses d'ciberriesgos tenen com a objectiu proveir protecció davant d'una àmplia gamma d'incidents derivats dels riscos en el ciberespai, l'ús d'infraestructures tecnològiques i les activitats desenvolupades en aquest entorn

   A manera enunciativa els informem de les Cobertures Bàsiques Obligatòries que són: la Responsabilitat davant de tercers, dels Procediments Regulatorios, Despeses de gestió d'incidents i les Garanties Opcionals o complementàries: Les Pèrdues Pecuaniarias pròpies i la responsabilitat civil de Mitjans Digitals entre altres ...

   Si vol rebre més informació sobre aquesta pòlissa de la que cap estem exempt de sinistre, no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres.

    

    

    

   Nou Reglament de Protecció de Dades.

    

   La societat de la informació en què estem immersos ha canviat la nostra forma de fer negocis, de comunicar-nos, de comprar i vendre, jugar, etc. A causa d'aquestes transformacions, es requereix que les autoritats estiguin alerta per protegir la part més feble de les relacions: clients i usuaris. La Unió Europea, per actualitzar la regulació, va aprovar un reglament sobre la protecció de les persones físiques en el tractament de dades personals i la seva lliure circulació que entrarà en vigor al maig.

   Des del món de la informàtica, asseguren que cada dia creixen més les dades desestructurades i es fa necessari tenir uns sistemes d'organització que permetin la seva utilització per part de les empreses i de les administracions públiques.

   Davant la ràpida evolució tecnològica sorgeixen nous reptes per a la protecció de dades personals, informació que pot circular lliurement per la UE i ser transferit a tercers països i organitzacions internacionals. Per tant, l'objectiu és reforçar la seguretat jurídica i pràctica de les persones físiques, autoritats públiques i operadors econòmics.

   La EDPS (European Data Protection supervisor) ha aplicat uns principis fonamentals: la necessitat d'obtenir el consentiment individual en contractes privats i cessió i cancel·lació de dades; l'obligació de les organitzacions d'emmagatzemar només aquelles dades necessàries, i permetre l'accés a l'interessat; l'obligació de protegir les dades; i l'obligació de transparència en el seu ús per part de les empreses i institucions.

   Aplicació a Espanya

    

   Cada Estat membre ha d'adaptar la seva normativa al Reglament, pel que ha de revisar la legislació vigent i elaborar una nova en cas necessari.

   Com tota llei orgànica, haurà de ser aprovada per majoria qualificada al Parlament i haurà d'eliminar algunes qüestions com el consentiment tàcit.

   L'Agència de Protecció de Dades, ha d'ajudar en aquesta transició cap al Reglament a les empreses, per contra, les organitzacions han de començar a pensar a adaptar-se als requeriments legals.

   A partir del 2018 serà necessari el consentiment exprés de la persona a qui se li sol·liciten les seves dades: "el consentiment s'ha de donar per mitjà d'un acte afirmatiu clar, que reflecteixi una manifestació de voluntat lliure, específica, informada i inequívoca de l'interessat d'acceptar el tractament de dades de caràcter personal que li concerneixen, com una declaració per escrit, inclusivament per mitjans electrònics, o una declaració verbal ".

   Altres dades d'interès:

   L'edat mínima per donar el consentiment de cessió de les dades personals a Espanya són els 14 anys. Per sota d'aquesta edat, cal el consentiment de pares o tutors.

   La portabilitat de dades, busca facilitar la competència i dóna més comoditat al client que vol canviar de companyia.

   El Delegat de protecció de dades és aquella persona amb la preparació especialitzada en l'àmbit jurídic de la protecció de dades. De contractació obligatòria en el sector privat. Treballarà en les operacions de tractament de gran volum que necessitin un seguiment habitual i sistemàtic.

   La transferència a tercers països en el cas que una empresa vulgui transferir les dades a una altra fora de la UE, ha de tenir la precaució de mantenir el mateix nivell de protecció de les persones físiques que garanteix el Reglament ...

    

    

    

    

  • Març

   Com i quan van sorgir les companyies d'assegurances

   Segons Llei 50/1980, de 8 d'octubre, de contracte d'assegurança, podem definir que el contracte d'assegurança és aquell pel qual l'assegurador s'obliga, mitjançant el cobrament d'una prima i per al cas que es produeixi l'esdeveniment el risc és objecte de cobertura a indemnitzar, dins dels límits pactats, el dany produït a l'assegurat oa satisfer un capital, una renda o altres prestacions convingudes.

    

   Si ens remuntem a les antigues civilitzacions descobrim que els nostres avantpassats vivien en petits grups per fer front als problemes i situacions a què estaven exposats. Aquest principi de fraternitat com a mesura de protecció davant riscos socials i naturals constitueix les primeres mostres d'origen d'assegurança.

    

   En l'Edat Antiga, es va crear el Préstec a la gruixuda emprat en el trànsit marítim i en el qual, hi ha un prestador que lliura una suma de diners o altres béns al navilier per realitzar un transport marítim, en el qual s'assumeixen una sèrie de riscos. Si desapareixen aquests objectes per naufragi o no s'arriba a port es perd el capital prestat, tan sols si el viatge arriba a port, el navilier ha de retornar el preu del risc al prestador.

    

   En l'Edat Mesurava també existia una forma d'assegurança que s'associava a un sentiment de solidaritat, en èpoques de males collites, penúria o fins i tot malalties es prestaven auxili mutu.

    

   Però si hi ha un succés que va marcar un abans i un després en les assegurances, va ser el gran incendi de Londres de 1666 que va destruir la major part de la ciutat. Arran d'aquest, van sorgir les primeres companyies d'assegurances a Anglaterra.

    

   Nicholas Barbon va fundar la Fire Office que va ser considerada la primera companyia privada comercialitzadora d'assegurances d'incendi. Encara que la seva idea de segur era més similar a un servei cap a la societat que a una activitat econòmica.

    

   Al s.XX apareixen les primeres Empreses d'Assegurances sobre bases més tècniques i científiques. La moderna societat industrial, i la recerca per preservar els interessos personals i comuns de la societat obliga a protegir mitjançant fórmules legals els riscos personals i patrimonials.

    

   Descobriments com, la llei dels grans nombres, el càlcul de probabilitats, les taules de mortalitat, etc. La humanitat emprèn una carrera vertiginosa en el sector econòmic i sorgeixen les grans indústries. D'altra banda, les fatals conseqüències de les guerres mundials i altres guerres entre nacions causen la mort a milions de persones i la destrucció de nombrosos béns materials que posteriorment cal reconstruir ràpidament per aconseguir la recuperació genera perills que abans no es coneixien.

    

   Pel que l'assegurança es va convertir, i actualment ho és, en una gran indústria que forma part vital de l'economia de tots els països.

    

    

    

   Les assegurances d'auto

   Tot propietari d'un vehicle a motor està obligat a contractar una pòlissa d'assegurança que cobreixi la responsabilitat civil de conductor que són aquells danys que pugui ocasionar a un tercer com a conseqüència d'un fet de la circulació.

    

   Podem trobar moltes modalitats d'assegurances d'autos segons companyies i es poden incloure més o menys garanties de manera que la prima anual variarà. Us recomanem demanar assessorament al vostre mediador d'assegurances per contractar una pòlissa que s'adapti a les vostres necessitats.

    

   Si tenim un cotxe nou o semi nou s'aconsella la cobertura de danys propis en què es cobriran aquells danys que podríem causar al nostre propi vehicle. També es pot valorar la contractació d'una assegurança a tot risc amb franquícia (cost a assumir pel conductor en el cas d'haver d'afrontar una reparació).

    

   Un dels aspectes a tenir en compte per les seves possibles limitacions és la garantia d'assistència en carretera, parlem de l'assistència al cotxe i les persones, trasllat del cotxe al taller més pròxim o al domicili, etc.

    

   També és important assegurar les llunes del teu vehicle. Per poder reparar-les o substituir-les en el cas de trencament o esquerda.

    

   Cobertura per robatori. Considerar la necessitat de cobrir tant el robatori del vehicle com el dels seus accessoris.

   Un altre aspecte a valorar és l'assistència sanitària tant per al propi conductor com per als seus ocupants en el cas de patir un accident.

    

   Finalment, també haurem de tenir en compte la distància de la cobertura, és a dir, fins on ens ofereix assistència nostra asseguradora?

    

   Com hem pogut comprovar el mercat de les assegurances d'automòbil ofereix una àmplia gamma de cobertures. Però el normal és que aquestes tinguin limitacions en cas de sinistre. Per saber quins són, és important rebre un bon assessorament per part del teu mediador i llegir atentament les condicions que hem contractat en la nostra assegurança.

    

    

    

    

  • Febrer

    

   Assegurances per a mascotes

   Quan vam prendre la decisió d'adquirir un animal domèstic com a mascota,

    

   hem de ser conscients que estem assumint que hem de fer-nos càrrec de la cura d'un ésser viu i per tant el nostre "nou amic" precisarà d'una gran responsabilitat per part nostra.

    

   Els animals comporten una sèrie de responsabilitats i cures dels que ens anem a haver de fer càrrec com són l'allotjament, les cures sanitàries, la identificació, l'alimentació, l'educació, etc., però una altra de les responsabilitats afegides són els danys o perjudicis que aquests poden ocasionar a un tercer o un bé aliè.

    

   La contractació d'una assegurança per a mascotes ofereix als amos la tranquil·litat pels possibles incidents que puguin ocórrer.

   Tan sols la Comunitat de Madrid i el País Basc exigeixen una assegurança de responsabilitat civil amb el qual cobrir els danys que l'animal pogués causar. Un dels factors a tenir en compte és si l'animal està o no qualificat com potencialment perillós perquè en aquest cas, contractar aquesta assegurança serà obligatori segons la Llei en el Reial Decret 287/2002, de 22 de març pel qual es desenvolupa la Llei 50/1999, de 23 de desembre sobre el règim jurídic de la tinença d'animals potencialment perillosos.

    

   El recomanable és posar-se en contacte amb el nostre corredor perquè ens pugui assessorar sobre la pòlissa que més s'adapta a la nostra mascota.

    

   Finalment recordem:

    

    És la nostra responsabilitat oferir les cures pròpies de la seva espècie.

    

    L'abandonament mai ha de ser una opció.

    

  • Gener

    

   És necessària la figura d'un mediador d'assegurances?

   Un mediador d'assegurances és aquell professional que s'encarrega d'assessorar als clients sobre les modalitats d'assegurances i / o cobertures que més s'ajusten a les seves necessitats o a la seva situació personal. Per a això, analitzen els riscos als quals està exposat i a les conseqüències econòmiques que podrien derivar-se per garantir la cobertura dels seus béns assegurats.

    

   Característiques dels mediadors d'assegurances:

    

   - Som Independents - dissenyem, avaluem i oferim cobertures amb diferents asseguradores

    

   - Som Transparents - ens assegurem que els nostres clients entenen els productes i les cobertures contractades

    

   - Som especialistes - coneixem en detall les peculiaritats de cada rams i sector del món assegurador

    

   - Som innovadors - estudiem contínuament el mercat per oferir les últimes novetats

    

   - Estem compromesos amb els seus / nostres clients - recomanem els productes que millor encaixen als nostres clients en cobertures, serveis i preu

    

   - Oferim assessorament personalitzat i objectiu - vetllant pels interessos del client i sense mantenir vincles amb entitats asseguradores

    

   - Representem al client davant de l'asseguradora en les reclamacions de sinistres, procurant la màxima celeritat en les indemnitzacions.

    

    

   És necessària la figura d'un mediador d'assegurances?

    

   Cada dia ens exposem a imprevistos i fenòmens que no controlem, situacions i riscos que poden perjudicar o fins i tot, poden transformar les nostres vides.

    

   Els professionals de les corredories d'assegurances, assessorem a persones, famílies, col·lectius institucions i empreses ajudant-los a protegir el seu patrimoni personal i empresarial per compensar possibles danys.

    

 • 2016

  • Maig

    

    

   ¡Nova web de Privat Asesoramiento!

   els comuniquem que des del mes d'abril ja està operativa la nostra renovada pàgina web.

    

   Esperem que a través d' aquest canal de comunicació puguin conèixer la nostra empresa, els nostres productes , els nostres valors , la nostra forma de treballar i en definitiva conèixer millor el nostre sector.

    

   A la nostra web veuran reflectida la il·lusió d'un equip per oferir el millor servei i atenció als seus clients.

    

   www.privatasesoramiento.com

    

    

    

    

   Consells de seguretat per evitar el robatori a la llar.

   Segons un estudi realitzat per l'asseguradora AXA relacionat amb els robatoris al domicili, el dia preferit dels lladres per assaltar habitatges, és el dilluns coincidint amb l'inici de la setmana laboral. El següent dia en què els pispes actuen amb més freqüència és el divendres.

    

   D'altra banda, els caps de setmana, que és quan més temps passem a casa i quan més presència de veïns hi ha, hi ha una menor activitat delictiva. Aquestes dades poden variar segons la comunitat autònoma en la qual ens trobem. Tot i així, tot apunta que els lladres no descansen cap dia de la setmana ni en cap època de l'any.

    

   Aquests són alguns dels consells per prevenir el robatori al teu domicili:

    

   1. Tancar portes i finestres tant si surts per poc temps com si vas a estar fora de casa uns dies.

    

   2. Que el teu habitatge sembli que està sempre habitada.

    

   3. No tancaments mai la persiana del tot quan et absents de casa.

    

   4. Guardar els objectes de valor en lloc segur.

    

   5. No obris la porta ni al portal a desconeguts.

    

   6. Si veus alguna cosa estranya, avisa. Que els lladres se sentin vigilats.

    

   7. En el cas que visquis fora del nucli urbà, reforça la vigilància.

    

   8. Evita comentar els teus plans en les xarxes socials i amb desconeguts.

    

   9. No fer front a un lladre. Surt de casa i demana ajuda.

    

   10. No indiquis mai el teu nom o adreça en el clauer.

    

   11. Si tens contestador automàtic, no deixis cap missatge de què es pugui deduir que estaràs fora durant uns dies.

    

   12. Durant llargues absències, demana a algun familiar que et reculli el correu de la bústia per evitar així que s'acumuli.

    

    

   Què és una StartUp ?

   Podem definir una StarUp com una empresa de nova creació, amb grans possibilitats de creixement i un model de negoci escalable.

    

   La introducció de startups el trobem en aquelles companyies amb un fort component tecnològic i relacionades amb internet, tot i que el podem trobar en companyies de qualsevol àmbit.

    

   Les Start Ups tecnològiques es diferencien d'altres empreses joves en les seves possibilitats de creixement i necessitat de capital. La gran majoria no utilitzen fonts de finançament tradicionals i opten per capital aportat per inversors a canvi d'un percentatge de l'empresa.

    

    

   Hi abundància de capital disposat a invertir en startups a Espanya

    

   Són exemples de startups: Google, Twitter, Facebook, Tuenti, Privalia, La Nevera Roja, eBay, entre d'altres.

    

   Els tres principals riscos financers als quals s'enfronten les startups que creixen són: morir d'èxit, perdre el control i confondre els pics de producció amb el creixement.

    

   Per això és tan important tenir una bona planificació tant financera com empresarial i intentar tenir coberts tots els riscos assegurables.

    

   Si tens un startup en marxa o en projecte, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres assessorar-te sobre la correcta i millor protecció del teu patrimoni.

    

  • Juny

    

   Protecció de les persones grans

   Perquè ens importen els nostres majors, aquí us deixem alguns consells sobre seguretat per evitar ensurts en el seu dia a dia.

    

   Per quan vagin pel carrer:

    

   1. Hem de caminar per la part interior de la vorera, portant la bossa al costat de la paret. És preferible que les bosses no portin corretges.

    

   2. Hem d'evitar portar joies o objectes de valor i protegir la bossa o al cartera sobretot en situacions d'aglomeracions.

    

   3. No s'han d'acceptar propostes al carrer encara que puguin semblar atractives i avantatjoses.

    

    

   Per quan vagin de viatge:

    

   - Hem de portar sempre amb si la documentació personal.

    

   - Hem d'intentar portar només allò que sigui necessari.

    

   - Hem de tenir vigilat constantment el nostre equipatge.

    

   - No s'ha de confiar en persones que no estiguin acreditades perquè transportin l'equipatge.

    

    

   Per quan vagin al banc:

    

   - Si s'utilitza el caixer automàtic, és millor fer-ho de dia i no portar les claus de les targetes apuntades. Hem de procurar memoritzar-les. Cal vigilar sempre els voltants i no treure grans quantitats de diners.

    

   - A ser possible, hem de domiciliar els pagaments mensuals per evitar sortir al carrer amb efectiu.

    

   - Hem de procurar anar acompanyats si cal signar documents o calgui realitzar cobraments o pagaments de certes quantitats de diners.

    

    

   Per quan estiguin a casa:

    

   - No s'ha d'obrir la porta o el porter automàtic a persones desconegudes.

    

   - Desconfiar sempre de les persones que truquen a la porta per vendre qualsevol servei. Els delinqüents fan servir qualsevol excusa per accedir a l'interior del teu habitatge.

    

   - Mai s'ha de signar cap document encara que ens insisteixin que es tracta d'una bona causa. Consulteu sempre amb la seva companyia proveïdora del servei que li ofereixen.

    

   - Desconfieu dels serveis tècnics que no s'hagin sol·licitat prèviament.

    

   - Identifiquin als empleats o assistents que, tot i amb la seva autorització, han de fer reparacions, revisions, etc.

    

    

   Per al maneig d'internet:

    

   - No confiïn en suposats missatges del seu banc. Davant el dubte poseu-vos en contacte amb la seva oficina.

    

   - Si la pàgina no és segura no realitzi cap tipus de pagament.

    

   - Hem de vigilar amb la informació que compartim a les xarxes socials. Sobretot les absències del domicili.

    

   - Desconfieu de les gangues i grans descomptes.

    

    

   Esperem que aquests consells els siguin d'utilitat per protegir-nos dels possibles perills amb els que podem trobar-nos en el nostre dia a dia.

    

    

  • Juliol

    

    

   Assegurança de Viatges per a persones.

   L'assegurança de viatges per a persones és una assegurança que s'adequa a les necessitats de cadascú. Hi modalitats de vacances o de lleure, convencions, temporals (més o menys de 90 dies consecutius), multiviatges anuals, d'esports específics ...

    

   Recomanem que independentment que es tingui contractada una pòlissa d'assistència sanitària amb la cobertura d'assistència en viatge a l'estranger (cobertura que varia entris als 10.000 € i els 15.000 € segons la companyia asseguradora), es contracti una pòlissa addicional d'assistència en viatge que ens ajudarà a fer front a despeses mèdiques importants que podem necessitar estant en un país estranger, retorns anticipats, pèrdua d'equipatge, demora de transbords, repatriació, responsabilitat civil, entre d'altres.

    

   Abans d'escollir el destí del viatge, és important conèixer la situació politicosocial del país, ja que les asseguradores exclouen qualsevol tipus d'assistència en països que es troben en conflicte tant intern com extern.

    

   Aquesta informació pot trobar-la en la pàgina web del Ministeri d'Afers Exteriors d'Espanya a l'apartat "Recomanacions de Viatge" www.mae.es

    

   Si desitja més informació o té previst realitzar un viatge a l'estranger i vol consultar-nos ens pot localitzar en www.privatasesoramiento.com o al telèfon 93 445 75 00.

    

   Bon Viatge!

    

    

    

   Mesures de precaució davant altes temperatures a l'estiu.

   Adoptar determinades pautes de comportament és necessari per protegir-nos a nosaltres mateixos i evitar així els cops de calor, l'envelliment prematur, les cremades i altres conseqüències perjudicials per a la salut.

    

   Són considerats més vulnerables els infants i els adults majors malgrat que també tenen un major risc, les persones que treballen a l'aire lliure per estar més exposats als efectes de la calor. Tota aquesta població ha de prendre precaucions per prevenir les granellades, l'esgotament, la deshidratació o la insolació.

    

   Mesures de precaució en cas d'altes temperatures:

    

   1. Beure molt líquid evitant l'alcohol, la cafeïna o begudes amb molt de sucre.

   2. Menjar aliments lleugers que afavoreixin la digestió.

   3. Evitar activitats físiques a l'exterior en les hores més caloroses.

   4. Cobrir finestres que rebin el sol amb tendals o persianes.

   5. Utilitzar ulleres de sol i gorres.

   6. Usar roba solta i de colors clars.

   7. Evitar l'exposició solar a l'hores més caloroses (12-16h).

   8. Utilitzar protectors solars amb factor 15 o més.

    

   A més dels anteriors, els treballadors a l'aire lliure de prendre les següents mesures:

    

   1. Treballar a l'ombra el major temps possible

   2. Realitzar descansos amb més freqüència en llocs frescos

   3. Treballar cobert de roba que protegeixi del sol

    

   Així mateix, el Ministeri de Salut recorda que si una persona sent marejos o s'esvaeix, s'ha de traslladar a un lloc fresc. Oferir una beguda hidratant freda i se li pot col·locar aigua freda als canells per alleujar-la.

    

  • Agost

    

   10 consells per a una conducció 10 a l'estiu .

   Amb l'arribada de l'estiu som molts els que ens vam decidir pel cotxe com a mitjà de transport. És l'època de l'any en què es realitzen més desplaçaments per carretera i per això hem de tenir especial cura a l'hora de conduir. Aconsegueix fer el vostre viatge més segur amb aquests 10 consells.

    

   1. Planifica la teva ruta de viatge. Si t'has decidit pel cotxe com a mètode de transport per a aquestes vacances és molt important que planifiquis la teva ruta de viatge amb antelació. A més abans de sortir de casa consulta l'estat meteorològic dels llocs pels que vagis a passar. També és important que prestis atenció a l'estat de trànsit i que evitis els dies i hores amb més trànsit. L'ideal és viatjar de dia i evitar les hores més caloroses.

    

   2. Revisa el teu cotxe. Si vas a fer un desplaçament llarg has de comprovar l'estat tècnic del teu vehicle. Cal prestar especial atenció als frens, que han de funcionar. També és important comprovar la direcció del cotxe, l'estat dels pneumàtics, el nivell d'oli. És convenient que regulis novament la posició dels seients i comproves el bon ús dels cinturons de seguretat.

    

   3. Tingues a mà la documentació del vehicle. No oblidis comprovar que portes tot el necessari per posar-te en marxa. El permís de conduir, el permís de circulació, el rebut de l'assegurança del cotxe. A més si viatges a l'estranger recorda que has de portar obligatòriament la carta verda que acredita la cobertura de l'assegurança de cotxe fora del nostre país.

    

   4. Utilitza vestimenta còmoda. És molt important que utilitzes roba còmoda sempre que condueixis. Però a l'estiu, amb la pujada de temperatures, encara adquireix més importància. Intenta utilitzar roba elàstica. A més no facis servir xancletes ja que poden lliscar del peu i posar en perill la nostra seguretat i la de les persones que viatgin a altres vehicles.

    

   5. Compte amb l'equipatge. Tingues en compte que l'equipatge no ha d'entorpir la visió del conductor. No és recomanable carregar excessivament el vehicle. Una de les raons és que gastaràs més combustible del necessari si ho fas. Pots consultar el nostre post sobre conducció eficient per entendre la raó.

    

   6. Descansa cada dues hores. No per conduir cinc hores seguides arribarem abans al nostre destí. Has de fer una parada cada dues hores, sortir del vehicle, estirar les cames, prendre alguna beguda refrescant i descansar de la conducció. En conduir molt de temps seguit els nostres reflexos disminueixen i aquesta és la millor manera de recuperar-los.

    

   7. Consumeix aliments lleugers. La hidratació és molt important, així que no oblidis portar begudes refrescants i aigua per prendre durant el viatge. A més evita fer menjars abundants i consumeix aliments lleugers, et sentiràs millor mentre condueixes.

    

   8. Ulleres de recanvi. Si portes ulleres graduades no has d'oblidar portar unes de recanvi en el vehicle. Mai saps el que pot passar així que és molt important recordar-nos de elles.

    

   9. Utilitza responsablement l'aire condicionat. La temperatura del vehicle és molt important, sobretot a l'estiu. L'ideal és que oscil·li entre 22 i 23 graus. A més així també aconseguiràs estalviar combustible.

    

   10. Seguretat Viària. Condueix de la manera adequada. Recorda que el més important és la vostra seguretat. Sempre que puguis circula pel carril dret. Mantingues la distància d'seguretat en tot moment i respecta els límits de velocitat.

    

   Bon viatge!

    

    

    

   Mascotes

   La majoria dels propietaris de mascotes s'han qüestionat això en algun punt, ja que és difícil decidir què fer amb el teu amic inseparable quan et vas lluny. És important que sàpigues que deixar-los sols NO ÉS UNA ALTERNATIVA. Ells han de ser atesos en tot moment, per això hem de tenir a càrrec a algú que l'alimenti a les seves hores i el tregui a passejar. Per aquesta raó, a continuació us deixem 5 opcions a triar abans d'abandonar a la teva mascota

    

   1. Portar de vacances amb tu

    

   Sens dubte és un membre més de la teva família i hauria de gaudir com a tal. Si bé no és gens fàcil portar amb tu, afortunadament cada dia són més els llocs que accepten a les mascotes. Intenta buscar un que compleixi els requisits perquè puguis descansar al costat del teu amic pelut. Ells ho passaran igual de bé que tu en la nova destinació

    

   2. Deixar amb un amic de confiança

    

   En general cap posarà problema si és durant un període raonable i fins s'arribaran a encariñar amb la teva mascota. Primer apunta als que pensen en adoptar animals, després els qui us estimen i finalment a tota la resta. Fixa't que tots siguin de confiança i poden assumir aquesta responsabilitat. També encarrega't que ja el coneguin i sàpiguen com funciona la seva rutina.

    

   3. Fer torns amb els teus veïns animalistes

    

   Probablement sàpigues més de les seves mascotes que sobre ells, i viceversa. El més segur és que el seu amo temporal conegui la seva rutina i sigui igual de bo amb el teu gos com ho és amb el seu. A més no trauràs al teu amic pelut de l'ambient amb el qual ja està familiaritzat. Però tot ve amb un preu, així que la propera vegada que ell et demani que tinguis cura de la seva mascota no podràs negar-te.

    

   4. Cercar veterinari amb servei de cuidador

    

   La modalitat de "pet-sitter" encara no és molt popular, però està agafant força. Si bé hauràs de pagar pel servei, sabràs que la teva mascota estarà sota cures professionals. Abans de contractar-lo, pots revisar el seu currículum, o referències per comprovar la seva experiència. El millor és que no hauràs de donar una gran llista de recomanacions, ja que en general saben llegir el comportament del teu animal

    

   5. Pagar-li un bon hotel de mascotes

    

   Si ja ho vas intentar tot i res sembla funcionar, t'aconsello pagar per un hotel o residència (llars d'infants) per a la teva mascota. Assegura't de revisar les instal·lacions i els comentaris d'altres usuaris abans de deixar-ho aquí. Lamentablement aquestes opcions no són les més econòmiques, però deixaràs al teu animal en bones mans.

    

    

   Consells per fer esport a l'estiu.

   Tots sabem de la importància i el saludable que té la pràctica d'esport. Però, cal que a l'estiu prenguem una sèrie de precaucions.

    

   El nostre cos, en moure 'genera calor i com més intensitat tingui l'exercici, més gran serà la calor produïda. Quan fa calor, els nostres mecanismes de termoregulació (sudoració) perden efectivitat si la temperatura de l'exterior s'aproxima o és superior a la nostra temperatura corporal (37 graus) i és aquí quan es pot produir un cop de calor.

    

   Per evitar-us donem una sèrie de consells:

    

   Tria l'horari adequat - malgrat que l'ideal és fer exercici a primeres hores del matí i evitar les hores de més sol, és recomanable que si ho realitzarem a l'aire lliure utilitzem un protector solar alt per evitar possibles cremades solars.

    

   Descarta esports de resistència de llarga durada ja que, fer exercici de forma perllongada augmenta la temperatura corporal i disminueix el rendiment. L'ideal és fer sèries d'entrenament curtes i explosives.

    

   Per a una correcta hidratació, és recomanable beure abans de la pràctica d'esport, durant i després. Es recomana la ingesta de begudes isotòniques i evitar les carbonatades.

    

   En el cas de l'alimentació, és preferible prendre menjars que siguin lleugeres i saludables per afavorir a la digestió.

    

   L'ús d'una vestimenta adequada també és una cosa a tenir en compte. Tant la roba com el calçat que utilitzarem ha de ser l'indicat per al tipus d'esport a realitzar però a més, ha d'estar orientada a la temperatura del lloc on ho anem a practicar.

    

   Esports aquàtics pot ser la millor alternativa. D'aquesta forma el cos regula la temperatura fàcilment al desprendre la calor a l'aigua.

    

   És recomanable realitzar un descans adequat un cop hagis finalitzat l'activitat, per compensar l'esforç amb un correcte descans.

    

   Sobretot, davant de qualsevol símptoma de cop de calor cal aturar l'activitat, beure aigua i buscar un lloc fresc. Si els símptomes perduren és preferible posar-se en contacte amb un metge. La prevenció també és una part d'un estil de vida saludable ..

    

   Bon Viatge!

    

  • Setembre

    

   Tornada a l'escola

   Si per als majors és un repte tornar a la rutina per als més petits no és una tasca senzilla aquesta adaptació. Ells també pateixen una "síndrome postvacacional" en què poden presentar cansament, tristesa, apatia, ansietat o irritabilitat.

    

   L'inici del curs requereix tornar a la vida ordenada d'horaris, son i menjars. Pel que pot esdevenir una tasca difícil per als pares aconseguir que els nens s'adaptin sense problemes.

    

   A continuació proposem unes pautes perquè la tornada a l'escola sigui més suportable.

    

    

   Adaptar-se de forma progressiva

    

   Una o dues setmanes abans de l'inici del curs seria recomanable establir uns horaris tant per anar a dormir com per aixecar-

    

    

   alimentació saludable

    

   Un esmorzar adequat afavoreix el rendiment físic i mental. Evitar aliments pesats que dificultin la digestió.

    

    

   Passar temps en família

   És molt important que sàpiguen i vegin que no estan sols. Dialogar amb ells i parlar-los del costat positiu de la tornada a la rutina (veure els seus amics, conèixer nens nous ...).

    

    

   Empatitzar amb les seves emocions

    

   Escoltar les seves inquietuds i acceptar les seves queixes però proporcionant-los una visió objectiva.

    

    

   activitats físiques

    

   Fomentar la realització d'alguna activitat extraescolar en la qual puguin alliberar tensions i eliminar preocupacions de la seva ment o les seves pors.

    

    

   La teva actitud també compta

    

   Encara que per a tu tampoc estigui sent fàcil la tornada a la feina intenta no exterioritzar-lo. Els nens aprenen per imitació. Si els pares estan positius i alegres és molt possible que ells també ho estiguin.

    

    

   La síndrome postvacacional

   La síndrome postvacacional, conegut també com depressió postvacacional, és un conjunt de símptomes com l'apatia, l'estrès o el cansament que pot patir una persona al finalitzar el seu període de vacances i tornar a les seves obligacions, ja siguin laborals, familiars o d'estudi.

    

   Aquells que ho pateixen senten falta d'energia, concentració, motivació, tristesa o somnolència entre d'altres.

    

   És difícil crear un perfil de les persones que el pateixen però és més comú entre aquells que gaudeixen d'un període de vacances més llarg o d'aquells que no tenen un entorn laboral positiu o agradable.

    

   A continuació, us deixem amb alguns consells per fer que la tornada a la rutina sigui més suportable:

    

    

   Tornar de les vacances amb temps

    

   És preferible evitar tornar el dia abans d'incorporar-te als teus obligacions i tornar amb temps per aclimatar al nostre entorn d'una forma gradual.

    

    

   Respectar les hores de son

    

   Si volem regularitzar els ritmes de son és recomanable dormir vuit hores evitant anar a dormir tard i les migdiades.

    

    

   Començar de manera progressiva i organitzar el teu temps

    

   Per fer més suportable la tornada s'aconsella distribuir el nostre treball, prendre un temps per analitzar les tasques a realitzar. Prioritzant les més urgents o importants i començant per les més senzilles.

    

    

   actitud positiva

    

   Evita pensaments negatius i recurrents. Pensar constantment en el mateix només incrementarà la nostra ansietat. Aprendre a veure el costat bo de les coses és beneficiós per a la nostra salut.

    

    

   Realitzar activitats saludables

    

   És important trobar temps per a tu. Un exemple pot ser la pràctica d'esport ja que, ajuda a alliberar tensions i l'estrès. L'alliberament d'endorfines fa que ens sentim feliços i optimistes. No hem d'oblidar que una alimentació saludable també pot afavorir el nostre estat d'ànim.

    

  • Octubre

    

   Volta als entrenaments després de les vacances

   Arribat el mes de Setembre, ens trobem amb l'obligació de tornar amb les rutines, entre elles destaquem la volta als estudis i / o la tornada a la feina de les quals ja vam parlar en l'anterior newsletter. Però en els últims anys una altra de les activitats que s'ha convertit en rutina, és la realització d'exercici físic i després de l'aturada o dels excessos de l'estiu és convenient seguir unes pautes.

    

   A continuació, anem a detallar uns consells per a aquells que vulguin reprendre l'activitat física i de fer més suportable la tornada al gimnàs.

    

   En primer lloc, és important saber que a partir dels deu dies sense la realització d'exercici, el cos ho nota i no podem reprendre l'activitat en el mateix punt en el qual el deixem. Hem de començar amb un període d'adaptació durant les primeres setmanes per prevenir lesions.

    

   Quan iniciem la sessió d'exercici és important fer-la amb exercicis d'escalfament, i d'aquesta manera posar a punt els músculs que treballarem.

    

   Els exercicis s'han d'executar de forma lenta i amb un pes moderat, no amb la mateixa càrrega que quan el deixem.

    

   En cas de realitzar exercici aeròbic, haurem realitzar-ho de forma lenta i amb una baixa intensitat que haurem d'anar augmentant gradualment.

    

   Un cop finalitzada la rutina haurem de realitzar una sèrie d'estiraments dels grups musculars que hem treballat.

    

   Per aconseguir un estat físic saludable, els experts recomanen realitzar els descansos necessaris. Igual d'important és realitzar exercici físic, com donar al nostre cos dies de recuperació de la càrrega / intensitat que ha sofert.

    

   D'altra banda, recordem la necessitat de mantenir el nostre organisme hidratat abans, durant i després de la realització de l'activitat.

    

   Finalment acompanyar l'exercici físic d'una dieta sana i equilibrada és la fórmula perfecta per aconseguir els canvis que ens proposem.

    

  • Novembre

   Nova imatge Privat.

   Amb motiu del 26 aniversari, Privat Assessorament canvia la seva imatge.

    

   Els presentem la nostra el nostre nou Logotip!

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   Esperem que els agradi tant com a nosaltres.

    

   Com sempre, els convidem a seguir-nos en les nostres xarxes socials (Facebook, LinkedIn i Twitter) i a visitar la nostra pàgina web www.privatasesoramiento.com

    

  • Decembre

    

   Arriba l'època de neu.

   Ara que estem al desembre, podem donar per inaugurada la temporada d'esquí 2016-2017. I per això, creiem que cal esmentar tot allò que afecta la pràctica d'aquest esport.

    

    

   Què és el primer que fem?

    

   - Mirar la climatologia: És important conèixer l'estat de la neu i la visibilitat. També haurem de conèixer la previsió al llarg del dia.

    

   - Material: És primordial conèixer el nostre nivell perquè ens lloguin l'equip que millor s'adeqüi nostre coneixement de la pràctica d'aquest esport.

    

   - Assegurances.

    

    

   No escatimem en seguretat

    

   Us recomanem la contractació d'una assegurança d'accidents si practiqueu aquest esport.

    

   Us proposem dues opcions: podeu contractar-lo en el moment de la compra del forfet a les pròpies pistes o bé posar-vos en contacte amb el vostre corredor d'assegurances i que us assessori.

    

   VOSTRA VIDA ESTÀ EN JOC

    

 

Som membres de l'Associació Espanyola de Corredories d'Assegurances ADECOSE , associació independent , fundada el 1977 amb l'objectiu de defensar els interessos de les corredories d'assegurances. Agrupa les 110 empreses líders del sector de la mediació d'assegurances el comú denominador és la seva estructura i capacitat professional . D'acord amb les últimes dades publicades per la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions en 2010 , les corredories que formen part d'ADECOSE mitjancen el 47,36% de les primes del sector i compten amb el 31,64% dels empleats.

 

Privat Asesoramiento Correduría de Seguros S.L.

Passeig de Gràcia, 101, 3º3ª 08008 Barcelona

Disseny: Sinenchufes.com